Caz revoltător la Vaslui. O fată de 15 ani, cu dizabilităţi, agresată sexual de fostul iubit al mamei

Un bărbat este suspectat că a agresat sexual o fată de 15 ani, pe care mama acesteia a lăsat-o în grija lui pentru o noapte. Femeia a anunţat poliţia, care a început cercetări în acest caz.

1150 afișări
Imaginea articolului Caz revoltător la Vaslui. O fată de 15 ani, cu dizabilităţi, agresată sexual de fostul iubit al mamei

Caz revoltător la Vaslui. O fată de 15 ani, cu dizabilităţi, agresată sexual de fostul iubit al mamei

Femeia ar fi dus fata la locuinţa bărbatului din localitatea vasluiană Băcani, unde a lăsat-o peste noapte, pentru că avea de rezolvat nişte probleme. Când a venit să o ia, fata i-ar fi povestit ce s-a întâmplat. Mama a anunţat imediat poliţia, care a început cercetări în acest caz.

„În cauză a fost deschis un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, urmând să fie luate măsurile legale", a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse din anchetă, fata este cu dizabilităţi.

Cazul a ajuns şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

„Am fost sesizaţi de poliţie cu privire la acest caz în vederea participării la audierea minorei, cazul fiind anchetat de organele competente. În acest moment, minora locuieşte la domiciliul mamei, împreună cu aceasta, iar în ceea ce priveşte intervenţia instiuţiei noastre, aceasta va viza acordarea serviciilor de consilere şi suport psiho-emoţional pentru minoră", a declarat, pentru MEDIAFAX, Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Cercetările în acest caz continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici