Cazul femeii ucise în Argeş: Paznicul unui liceu spune că a văzut-o pe aceasta urcându-se într-un tir

Un paznic de la Liceul "Ion Mihalache", din Topoloveni, judeţul Argeş, a declarat anchetatorilor că a văzut-o pe dâmboviţeanca de 36 de ani, dispărută în noaptea de vineri spre sâmbătă, urcându-se într-un tir, într-o zonă unde opresc de obicei navetiştii pentru a lua maşini de ocazie spre Dâmboviţa.

840 afișări

Paznicul liceului le-a declarat poliţiştilor că a văzut, vineri noapte, o femeie care aştepta la marginea oraşului Topoloveni o maşină de ocazie, iar la un moment dat aceasta s-a urcat într-un tir, bărbatul fiind convins că este vorba despre femeia dispărută după ce a ieşit de la serviciu şi al cărei cadavru mutilat, fără cap şi membre, a fost găsit în albia râului Argeş.

"Pare adevărat, sunt şi urme de sânge găsite pe balustrada podului peste Argeş de la Căţeasca, tronson rutier pe unde intră autocamioanele grele pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Se poate să fi fost luată şi la ocazie, dar cineva, ca să se răzbune în halul ăsta, aşa... De ce-a tranşat-o, a omorât-o, dar ce a tăiat-o, să fi fost o răzbunare? Suntem convinşi că pe imaginile video de la benzinăria de la intrare în Leordeni se vede tot, camerele video au surprins cu siguranţă toate autovehiculele care au trecut prin zonă în acea noapte", a declarat un sătean din comuna argeşeană Căţeasca.

Potrivit aceluiaşi sătean, au fost găsite pete de sânge la pod la Căţeasca, haine într-un sanţ, inclusiv pantaloni albi, "probabil cei din costumul de lucru al fetei de la brutărie".

"Am înţeles că ar fi găsit şi lenjerie intimă şi sutienul. Necazul e că asasinul e în libertate. Eu cred că femeia a fost violată şi omorâtă şi apoi tăiată în bucăţi în maşină, după care i-a fost aruncat trupul mutilat în Argeş, iar celelalte părţi din corp au fost aruncate pe te miri unde, în altă zonă a ţării", a mai spus săteanul.

Anchetatorii încearcă să refacă pas cu pas drumul parcurs de femeie la ieşirea din schimbul doi, iar dacă crima a avut loc între Topoloveni şi Căţeasca anchetatorii presupun că aceasta s-a petrecut rapid deoarece între cele două localităţi sunt doar nouă kilometri.

Cadavrul unei femei fără cap, fără mâini şi fără picioare a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Surse din rândul anchetatorilor spuneau că pe cadavrul femeii erau urme proaspete de sânge, fapt ce ar duce la ipoteza unei crime comise recent.

Luni după-amiază, anchetatorii au descoperit piciorul stâng al unui cadavru uman în albia râului Argeş, în zona unde a fost găsit şi cadavrul secţionat al unei femei, urmând să stabilească dacă este vorba despre o femeie de 36 de ani, din Dâmboviţa, a cărei dispariţie a fost anunţată sâmbătă.

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă o femeie de 36 de ani din localitatea dâmboviţeană Valea Mare, dată dispărută de către familie, este cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş.

Rudele unei femei de 36 de ani au alertat Poliţia, sâmbătă seară, despre dispariţia acesteia după ce a fost dat publicităţii cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş. În noaptea de sâmbătă spre duminică, concubinul femeii şi fostul soţ al acesteia au fost audiaţi de către procurorul de caz.

Femeia, Iuliana Neblea, în vârstă de 36 de ani, era divorţată, lucra la o fabrică de pâine din Topoloveni (Argeş) şi făcea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dâmboviţa, unde locuia împreună cu concubinul ei.

Sora femeii dispărute a susţinut că bărbatul cu care aceasta trăia în concubinaj ar fi recunoscut-o la morgă, după semnele particulare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici