Cazul pădurarului de 37 de ani din Maramureş, executat în stil mafiot de hoţii de lemne | Procuror: Se iau în calcul mai multe variante de anchetă

Procurorii din Maramureş care anchetează cazul pădurarului împuşcat susţin că sunt luate în calcul mai multe variante de anchetă şi că, în momentul de faţă, nu se poate emite vreo concluzie clară cu privire la ce s-a întâmplat.

2702 afișări
Imaginea articolului Cazul pădurarului de 37 de ani din Maramureş, executat în stil mafiot de hoţii de lemne | Procuror: Se iau în calcul mai multe variante de anchetă

Cazul pădurarului de 37 de ani din Maramureş, executat în stil mafiot de hoţii de lemne | Procuror: Se iau în calcul mai multe variante de anchetă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că până la acest moment, în cazul pădurarului împuşcat nu sunt persoane reţinute în urma audierilor.

„Legat de cazul pădurarului împuşcat, nu sunt persoane reţinute, nu s-a luat nicio măsură faţă de vreo persoană în urma audierilor. Sunt luate în calcul mai multe variante de anchetă, se lucrează în această cauză foarte serios şi foarte atent, interesul fiind să lămurim situaţia sub toate aspectele, indiferent ce a fost acolo, câte persoane au fost şi ce a făcut fiecare. La acest moment nu putem emite vreo concluzie clară cu privire la ce s-a întâmplat, orice manipulare dăunând inclusiv anchetei”, a spus Gabor.

Potrivit acestuia, din concluziile preliminare de la Medicină Legală reiese că moartea pădurarului a fost cauzată de o rănire prin împuşcare, fiind constatată o hemoragie internă masivă ca urmare a rupturilor de plămân.

„De la Medicină Legală avem nişte concluzii preliminare, în sensul că moartea s-a datorat unei leziuni prin împuşcare, fiind constatată o hemoragie internă masivă ca urmare a rupturilor de plămân. Se efectuează analize mai detaliate, cerute de procuror. S-au dispus diverse expertize, inclusiv balistice. Specialiştii – procurori, poliţişti, criminalişti, medici legişti, experţi, trebuie lăsaţi să lucreze în linişte”, a spus Gabor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici