Cazul poliţiştilor din Vâlcea aflaţi în misiune, deposedaţi de arme şi bătuţi crunt | Doi dintre agresori, arestaţi preventiv

Doi dintre agresorii poliţiştilor din Vâlcea bătuţi în timpul nopţii de marţi spre miercuri, după ce au urmărit un şofer fugar, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

1895 afișări
Imaginea articolului Cazul poliţiştilor din Vâlcea aflaţi în misiune, deposedaţi de arme şi bătuţi crunt | Doi dintre agresori, arestaţi preventiv

Cazul poliţiştilor din Vâlcea aflaţi în misiune, deposedaţi de arme şi bătuţi crunt | Doi dintre agresori, arestaţi preventiv

Poliţiştii vâlceni au anunţat, joi, că cei doi agresori prinşi miercuri au primit arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Doi poliţişti au fost agresaţi în timpul nopţii de marţi spre miercuri, după ce au urmărit un şofer fugar, în localitatea Călina, judeţul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă.

Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunţa că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi.

„Noi informaţii revoltătoare apar în cazul colegilor agresaţi. Se pare că după ce i-au deposedat de arme şi i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre poliţişti, iar unul dintre ei ar fi apăsat şi trăgaciul, doar ca încărcătorul era gol, poliţistul folosind toate cartuşele pe parcursul urmăririi!“, se arăta în postarea Europol.

Sindicaliştii scriau că aşteaptă ca ministrul de Interne să discute despre adevăratele probleme ale poliţiştilor: „Poate îşi dă două palme în oglindă ministrul Vela şi începe să discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre <rebrenduirea> Poliţiei Române. Nu de alta, dar până să dăm <frumos> pe sticlă, am vrea să rămânem în viaţă după fiecare schimb de muncă”.

Cei doi agresori au fost prinşi în trafic, pe o stradă din Slatina, au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri.

Taguri:
agresori,
poliţişti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici