Ce companii angajează în luna mai 2.000 de absolvenţi de liceu şi facultate

Aproape 2.000 de joburi pentru studenţi şi absolvenţi de liceu sau facultate vor fi oferite la finele acestei săptămâni de firmele de pe piaţa locală în cadrul unui târg de joburi destinat tinerilor.

26 afișări
Imaginea articolului Ce companii angajează în luna mai 2.000 de absolvenţi de liceu şi facultate

Ce companii angajează în luna mai 2.000 de absolvenţi de liceu şi facultate (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Printre companiile care au anunţat că fac recrutări şi care nu solicită experienţă se numără Aviva, BCR, BRD - SocGen, Celestica, Coca-Cola HBC, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers (PwC), IBM, Microsoft, Oracle, Oltchim, Hewlett-Packard (HP) sau Infineon Technologies.

Citeşte mai multe despre joburile pentru absolvenţi de liceu şi facultate pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici