Ce fac patronii pentru a-şi urmări angajaţii în concediu medical?

Companiile plătesc chiar şi 3.500 de euro pentru a angaja detectivi privaţi care să verifice ce fac angajaţii atunci când îşi iau concediu medical, potrivit cotidianului Gândul.

192 afișări
Imaginea articolului Ce fac patronii pentru a-şi urmări angajaţii în concediu medical?

Ce fac patronii pentru a-şi urmări angajaţii în concediu medical? (Imagine: Ocrav Ganea/Gândul)

O şefă de producţie a minţit că are gripă porcină, şi-a luat concediu medical şi s-a dus la schi, în Austria. Patronii au trimis un detectiv particular pe urmele ei până pe pârtie.

Detectivul particular Lixandru Călin povesteşte cum pun patronii spioni pe urmele angajaţilor.

Citeşte mai multe despre ce fac patronii pentru a-şi urmări angajaţii pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici