Ce înseamnă când ieşi la terasă cu „membri ai aceleiaşi familii”?

  • Începând de mâine, nu vei putea să stai la terasă cu mai mult de 3 prieteni
  • Ordinul care reglementează acest lucru spune că 4 este numărul maxim de clienţi care pot sta la o masă
2004 afișări
Imaginea articolului Ce înseamnă când ieşi la terasă cu „membri ai aceleiaşi familii”?

Ce înseamnă când ieşi la terasă cu „membri ai aceleiaşi familii”?

Ordinul care îţi spune cum vei merge la terase din 1 iunie naşte câteva semne de întrebare. De exemplu, dacă vrei să stai la masă cu mai mult de 3 cunoştinţe (maximul este de 4), acestea trebuie să fie parte din familia ta,cu care locuieşti.

Am întrebat Grupul de Comunicare Strategică modul în care administratorul unei terase verifică dacă o rezervare - pentru 6 persoane, de exemplu - respectă regula.

Dacă suni la un restaurant pentru a face o rezervare de 6 persoane, inevitabil vei fi întrebat: „Sunteţi o familie, locuiţi împreună?”. Nu este clar nici acum modul în care proprietarul unei terase verifică dacă spui sau nu adevărul. Important este că prevederea se referă şi la cei cu care locuieşti în aceeaşi casă - rudă sau nu.

Rămânem cu concluzia că patronului nu îi rămâne decât să te creadă pe cuvânt, pentru că oricum nu are dreptul să îţi ceară un document pentru a verifica dacă toţi locuiţi sau nu la aceeaşi adresă. Cert este că responsabilitatea ca legea să fie respectată este în sarcina patronului de terasă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici