Ce mai reclamă românul la primărie: magia neagră, orele de baie ale vecinilor

"Domnule primar, vă rog să-mi găsiţi o nevastă care să fie de casă, gospodină şi să mă respecte. Poate să nu aibă studii pentru că eu am bani să-i cumpăr diplomă. Accept şi cu copii, nu-i problemă". Aşa sună una dintre cererile mai puţin obişnuite adresate primarului sectorului 6, Cristian Poteraş.

51 afișări
Imaginea articolului Ce mai reclamă românul la primărie: magia neagră, orele de baie ale vecinilor

Ce mai reclamă românul la primărie: magia neagră, orele de baie ale vecinilor (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Evident, cererea nu a putut fi rezolvată aşa cum nu au fost luate în seamă nici cele în care se anunţă apocalipsa sau în care se cerea ca primăria să intervină în certurile conjugale.

Potrivit directorului Relaţii Publice şi Birou Unic din cadrul Primăriei sectorului 6, Corneliu Cristache, "zilnic primim între 50 şi 80 de sesizări. Cele mai multe conţin reclamaţii la adresa conducerii asociaţiilor de proprietari sau locatari. De obicei, acestea încep cu unde-s banii noştri? Un alt motiv de gâlceavă în sânul asociaţiilor îl reprezintă terasele blocurilor. Cei care reclamă susţin că le plouă în casă şi nimeni din bloc nu este interesat să facă reparaţii.

Când nu se reclamă aşa-zisele abuzuri făcute de preşedinte sau administratorul unui bloc, se fac plângeri împotriva societăţilor comerciale care funcţionează la parterul imobilelor".
Ultima reclamaţie înregistrată a fost a doamnei D.P. care se plângea de zgomotul produs de aparatele frigorifice, de mirosul degajat de pubele de gunoi sau de montarea unei tubulaturi pentru ventilaţie care o derajează. "Unii chiar îşi fac de cap. În acest caz, trebuie să verificăm.

Citeşte mai multe despre reclamaţiile românilor la primărie pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici