Ce şanse ai să-ţi găseşti un job în Elveţia? Vezi ce specializări se caută!

Elveţia este privită ca fiind una dintre cele mai bogate ţări ale Europei, un paradis pentru cei cu bani. Condiţii de viaţă civilizate, salarii mari şi, în general, viaţă liniştită. Ce şanse au însă românii să-şi găsească un loc de muncă în ţara cantoanelor? Nu este imposibil şi se poate ajunge şi la salarii care depăşesc lejer 5.000 de franci pe lună. Condiţiile pentru obţinerea unui job în această ţară sunt însă dificile şi doar anumite categorii profesionale au şanse reale să se angajeze.

1127 afișări
Imaginea articolului Ce şanse ai să-ţi găseşti un job în Elveţia? Vezi ce specializări se caută!

Ce şanse ai să-ţi găseşti un job în Elveţia? Vezi ce specializări se caută! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă nu face parte din Uniunea Europeană, Elveţia a liberalizat, anul trecut, accesul românilor în această ţară, unde pot rămâne până la trei luni, fără a avea nevoie de permis de şedere.

În cazul în care perioada şederii depăşeşte trei luni, este nevoie de o autorizaţie de sejur eliberată de autorităţile locale din cantonul de reşedinţă, act care trebuie solicitat în maximum 40 de zile de la data intrării pe teritoriul elveţian.

Citeşte mai multe despre şansele românilor de a se angaja în Elveţia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici