Ce se afla în interiorul valizei suspecte, abandonate într-o staţie de tramvai din Arad

  • Prezenţa unei valize suspecte a fost semnalată duminică după-amiaza, într-o staţie de tramvai din Arad.
  • Circulaţia în zonă a fost închisă temporar.
  • Valiza era goală, au stabilit pirotehniştii.
2880 afișări
Imaginea articolului Ce se afla în interiorul valizei suspecte, abandonate într-o staţie de tramvai din Arad

FOTO: Imaginea nu are legătură cu alerta de la Arad

Valiza suspectă abandonată în staţia de tramvai de pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Arad a fost verificată de echipa de pirotehnişti sosită la faţa locului. Potrivit IPJ Arad, aceasta era goală.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică despre prezenţa valizei printr-un apel la 112. Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că este vorba despre o valiză abandonată, închisă, de culoare neagră.

Poliţiştii au deviat traficul rutier şi pietonal din zonă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
valiza,
arad,
alerta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici