Ce se va întâmpla cu „Prima Casă“ executată silit?

Preşedintele Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), Aurel Şaramet a anunţat recent că deţine informaţii neoficiale conform cărora ar urma să apară una sau două case executate silit şi că numărul lor va creşte în perioada următoare. Ce se întâmplă cu cei care vor fi deposedaţi de Prima lor Casă şi unde vor ajunge aceste imobile?

35 afișări
Imaginea articolului Ce se va întâmpla cu „Prima Casă“ executată silit?

Ce se va întâmpla cu „Prima Casă“ executată silit? (Imagine:Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

"În cazul în care clientul nu mai plăteşte creditul, banca face o solicitare de plată către Fondul de Garantare, noi anunţăm Ministerul Finanţelor, care trebuie să efectueze plata garanţiei către bancă şi ulterior ipoteca se dă în executare la ANAF", a declarat pentru capital.ro Irina Constantinescu, director executiv al FNGCIMM.

Citeşte mai multe despre ce se întâmplă cu cei care nu-şi mai pot plăti ratele şi vor fi eecutaţi silit pe www.capital.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici