Ce specializări se poartă şi care sunt profesiile plătite cel mai bine

Dacă optezi pentru o facultate tehnică, pentru Contabilitate sau pentru Medicină, ai dat lovitura. Şi asta pentru că domeniile în care se caută cei mai mulţi specialişti sunt IT&C, financiar-contabilitate, medical şi inginerie, potrivit specialiştilor de la ManPower.

48 afișări
Imaginea articolului Ce specializări se poartă şi care sunt profesiile plătite cel mai bine

Ce specializări se poartă şi care sunt profesiile plătite cel mai bine (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Programatori, contabili sau medici - iată cheia reuşitei profesionale. Din păcate, cei mai mulţi absolvenţi sau studenţi se îndreaptă spre joburi din marketing, PR & comunicare, resurse umane - domenii în care ofertele reale de locuri de muncă sunt destul de puţine. "Se pare că astfel de domenii exercită o atracţie pentru mulţi tineri, chiar dacă piaţa reală a muncii nu le confirmă aşteptările în această privinţă", a declarat pentru Gândul Diana Murgan, Permanent Placement Consultant ManPower.

Citeşte mai multe despre cele mai bine plătite profesii din România pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici