Cea mai mare perdea de lumini din România va fi instalată la târgul de Crăciun din Sectorul 6

„West Side Christmas Market”, parcul de Crăciun organizat de UNTOLD în colaborare cu Primăria Sectorului 6, se va deschide vineri, 25 noiembrie, la ora 18:00, în Parcul Drumul Taberei.

788 afișări
Imaginea articolului Cea mai mare perdea de lumini din România va fi instalată la târgul de Crăciun din Sectorul 6

Cea mai mare perdea de lumini din România va fi instalată la târgul de Crăciun din Sectorul 6

„West Side Christmas Market” este deschis în perioada 25 noiembrie - 27 decembrie şi va fi locul preferat de întâlnire atât al bucureştenilor, cât şi al celor care se vor afla în vizită în capitală.

Nu va fi un simplu parc tematic de Crăciun, ci va fi locul în care sărbătorile de iarnă vor prinde un nou sens, promit organizatorii.

„Atât copiii, cât şi adulţii se vor putea bucura de momente artistice, ateliere şi activităţi gândite special pentru fiecare categorie de vârstă în parte, de cele mai gustoase preparate tradiţionale şi vor putea admira bradul de Crăciun. Pe lângă activităţile tradiţionale de Crăciun, organizatorii vor întreţine spiritul sărbătorilor cu alte momentele unice pe care vizitatorii le pot trăi alături de prieteni şi familie. Pe lângă patinoarul şi caruselul din parcul tematic, vizitatorii pot găsi şi o căsuţă poştală specială unde pot lăsa scrisoarea pentru Moş Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câştigătorului i se va îndeplini dorinţa”, spun organizatorii.

Una din surprizele pe care organizatorii le-au pregătit pentru această ediţie va fi perdeaua de lumini care va îmbrăca podul suspendat din parcul Drumul Taberei. Perdeaua de lumini va fi cea mai mare perdea decorativă din România, cu o lungime de peste 100 de metri, fiind suspendată la o înălţime de până la 50 de metri. În realizarea acestei instalaţii luminoase, organizatorii lucrează cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, Ţările Nordice şi SUA. Printre cele mai emblematice locaţii în care compania instalează decoraţiuni similare cu perdeaua din Parcul Drumul Taberei, amintim Rockefeller Center, New York.

Conceptul pentru „West Side Christmas Market” este unul original, dezvoltat de echipa de creaţie UNTOLD Universe. Astfel, personajele ce apar în povestea de Crăciun se alătură universului creativ UNTOLD, construit în ultimii 8 ani de zile. „West Side Christmas Market” este locul magic unde prinde viaţă spiritul sărbătorilor de iarnă şi locul în care o echipă formată din cei mai pricepuţi elfi, o domnişoară ambiţioasă şi un bucătar entuziast pregătesc împreună Crăciunul.

„Cookie este o domnişoară ambiţioasă şi exagerat de organizată care se asigură că toate lucrurile mici care fac Crăciunul să fie Crăciun sunt pregătite în cel mai mic detaliu. Ea este cea mai tânără din echipă, este coordonatoarea elfilor, ştie cum trebuie să arate totul la final. A început cu organizarea de evenimente ca un job de iarnă, dar a descoperit că vrea să ducă asta la alt ni-vel, nu doar un hobby, ci o carieră. Bucătarul este un tânăr entuziast care a moştenit cartea de bucate a Doamnei Crăciun. El este cel care respectă mâncarea tradiţională, ştie toate nuanţele gastronomice româneşti, precum şi reţetele internaţionale de Crăciun. Are totuşi un singur defect: nu ştie să gătească pentru un număr mic de oameni. Aşa a ajuns în parcul nostru tematic. Aceste personajele îi vor întâmpina pe toţi cei care vor trece pragul celui mai aşteptat târg de sărbători din Bucureşti”, mai spun organizatorii.

„Universul UNTOLD se extinde cu o experienţă dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, parte din magia festivalurilor UNTOLD şi Neversea va fi prezentă în Bucureşti. Pe lângă atracţiile specifice unui târg de Crăciun, am dezvoltat şi un concept original care include personaje şi poveşti ce vor fi descoperite din 25 noiembrie până pe 27 decembrie. Prin amenajare, concept şi atracţii, loc-ul va fi ideal pentru întreaga familie şi va atrage, fără îndoială, vizitatori din toată ţara. Bucureştenii merită un proiect elegant, gândit la standardele şi experienţa noastră, care se va dezvolta de la an la an, astfel încât capitala României să devină o destinaţie de tradiţie în perioada sărbătorilor de iarnă”, a declarat Edy Chereji, co-fondator UNTOLD.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat: „În Sectorul 6 nu există o zonă centrală, nu există piaţete largi, dar avem Parcul Drumul Taberei care, datorită cuvei lacului, este foarte potrivit pentru un astfel de eveniment. Ceea ce organizăm în acest an este o premieră pentru România: să facem un târg de Crăciun la un standard de calitate foarte înalt, cu un concept creativ original, care să nu ne coste nimic. În plus, este un proiect care se autofinanţează, de calitate, organizat chiar în comunitate. Îmi plac foarte mult târgurile de Crăciun. Mergând cu familia în alte ţări, vedeam diferenţa dintre acele târguri cu ştaif şi atmosfera de bâlci regăsită la noi. As-ta ne dorim, să depăşim atmosfera de bâlci, să aducem spectacole frumoase, edu-cative, pentru copii, adolescenţi şi familii. O rugăminte am pentru oame-nii care vor veni la târgul nostru: să nu vină cu maşinile, pentru că nu vor avea unde să parcheze! Să utilizeze transportul în comun, care este punctual şi mult mai curat, precum şi metroul, care e nou-nouţ. Au posibilităţi de transport eficient din toate părţile capitalei”.

Parcul tematic de Crăciun „West Side Christmas Market” va fi deschis de luni până joi, deschis între orele 12:00 şi 22:00, în weekend, deschis între orele 12:00 şi 23:00, joi, 30 noiembrie, şi vineri, 1 decembrie, parcul va fi deschis de la ora 12:00 până la ora 23:00. Accesul la patinoarul din parc se va putea face separat, în oricare dintre zile, începând cu ora 10:00.

Accesul în „West Side Christmas Market” va fi gratuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crăciun,
untold,
lumină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici