Ceaţa îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Traficul rutier este îngreunat, luni, din cauza ceţii pe mai multe drumuri din sudul şi sud-estul ţării, iar pe Drumul Naţional 66, Petroşani-Haţeg, circulaţia este afectată de polei, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţei Române.

19 afișări
Imaginea articolului Ceaţa îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară

Ceaţa îngreunează traficul rutier pe mai multe drumuri din ţară (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Buzău, pe DN 2 Buzău-Urziceni şi pe DN 2B Buzău-Brăila, ceaţa reduce vizibilitatea, pe anumite porţiuni, sub 50 de metri, iar în judeţul Vrancea, pe DN 2, pe tronsonul Slobozia Bradului-Adjud, vizibilitatea este între 50 şi 70 de metri.

De asemenea, ceaţa scade vizibilitatea la sub 100 de metri pe drumurile din zona de câmpie a judeţului Prahova, pe DN 65A, în judeţul Argeş, pe segmentul Broşteni-Surduleşti, pe DN 67B, între localităţile gorjene Scoarţa şi Măru şi pe anumite sectoare ale drumurilor naţionale din judeţele Mehedinţi, Dolj, Vâlcea şi Olt.

Pe DN 22A, în Tulcea, vizibilitatea este de sub 50 de metri, iar pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, mai ales în zona Feteşti, circulaţia este afectată tot din cauza ceţii dense.

Şi pe drumurile din judeţele Cluj şi Mureş, situate în centrul ţării, există ceaţă, vizibilitatea fiind mai redusă, la aproximativ 100 de metri, în zona localităţilor mureşene Reghin, Sângeorgiu de Pădure şi Târgu Mureş.

Centrul Infotrafic precizează că ceaţa persistă şi pe drumurile naţionale din judeţele Vrancea, Bacău, Vaslui şi Iaşi, traficul fiind mai afectat în judeţul Bacău, unde pe alocuri vizibilitatea este redusă la 70-100 de metri.

Poliţiştii atrag atenţia şi şoferilor care se deplasează pe DN 66, în judeţul Hunedoara, deoarece s-a format polei între kilometrii 136 şi 160, pe tronsonul Petroşani-Haţeg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici