Ceaţă pe Autostrada 1 Sibiu - Deva. Vizibilitatea este sub 100 de metri pe anumite tronsoane

Pe Autostrada 1 Sibiu - Deva, traficul rutier se desfăşoară, la ora transmiterii ştirii, în condiţii de ceaţă, între kilometrii 264 şi 276, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

68 afișări
Imaginea articolului Ceaţă pe Autostrada 1 Sibiu - Deva. Vizibilitatea este sub 100 de metri pe anumite tronsoane

Ceaţă pe Autostrada 1 Sibiu - Deva. Vizibilitatea este sub 100 de metri pe anumite tronsoane

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:10), pe autostrada A1 Sibiu - Deva, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Între kilometrii 264 şi 276, vizibilitatea este sub 100 de metri", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, remis MEDIAFAX.

Poliţiştii recomandă, pe timp de ceaţă, reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici