Cei doi angajaţi ai Serviciului Permise care l-ar fi ajutat pe Dan Şova, SANCŢIONAŢI cu 5% din salariu

Cei doi lucrători ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), care ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru Dan Şova, au fost sancţionaţi cu mustrare scrisă şi cu reducerea salariului cu 5% pe două luni.

2532 afișări
Imaginea articolului Cei doi angajaţi ai Serviciului Permise care l-ar fi ajutat pe Dan Şova, SANCŢIONAŢI cu 5% din salariu

Cei doi angajaţi ai Serviciului Permise care l-ar fi ajutat pe Dan Şova, SANCŢIONAŢI cu 5% din salariu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"În urma aspectelor semnalate în data de 06.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unităţii noastre s-a declanşat o procedură de verificare. Comisia de cercetare disciplinară a stabilit că faptele a doi lucrători implicaţi constituie abateri disciplinare, aceştia fiind sacţionaţi, conform prevederilor legale, cu «mustrare scrisă», respectiv «reducerea salariului de bază pe o durată de 2 luni cu 5%»”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, remis marţi MEDIAFAX.

Fostul senator Dan Şova a fost surprins, la începutul lunii aprilie, de deputatul USR Cornel Zainea în timp ce ar fi fost ajutat să "sară' rândul pentru a-si preschimba permisul auto. Ulterior, la nivelul Direcţiei de Permise a fost declanşată o anchetă.

Dan Şova a declarat, referitor la acuzaţiile potrivit cărora ar fi fost ajutat să intre în faţă la coada de la permise, că şi-a făcut dosarul cu o săptămână înainte şi că s-a dus la un ghişeu gol.

"Mi-am făcut dosarul ca orice cetăţean al României, cu o săptămână înainte să mă prezint. În ziua în care am fost acolo, am intrat pe uşa principală şi m-am dus la un ghişeu la care nu se afla nici măcar o persoană. Un ghişeu gol. Cel care a scris ce a scris, nu ştiu cine a scris, solicitaţi-i o poză cu persoană la coadă în faţa căreia m-am băgat", a declarat fostul senator Dan Şova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici