Cei patru bărbaţi care au bătut un tânăr în Complexul studenţesc din Timişoara, arestaţi preventiv

Cei patru bărbaţi care au bătut un tânăr de 29 de ani în faţa unui local din Complexul studenţesc din Timişoara au fost arestaţi preventiv, în timp ce medicii spun că victima, internată în comă în spital, are şanse slabe de supravieţuire.

963 afișări
Imaginea articolului Cei patru bărbaţi care au bătut un tânăr în Complexul studenţesc din Timişoara, arestaţi preventiv

Cei patru bărbaţi care au bătut un tânăr în Complexul studenţesc din Timişoara, arestaţi preventiv (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seară, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş, cei patru bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind duşi în arestul Poliţiei.

Iniţial, poliţiştii au depistat doar trei dintre cei patru agresori, cel de-al patrulea fiind prins pe parcursul zilei.

Pe de altă parte, tânărul de 29 de ani, care a fost bătut în faţa unui local din Complexul studenţesc din Timişoara, este în stare critică, având şanse slabe de supravieţuire.

”Tânărul este în stare extrem de grevă. Este în stare critică cu şanse extrem de mici de supravieţuire”, a declarat corespondentului MEDIAFAX medicul Ovidiu Bedreag, şeful Clinicii ATI de la Spitalul Judeţean Timişoara.

Întrebat dacă se va pune problema unei prelevări de organe, medicul a spus că, dacă va fi cazul şi dacă familia va fi de acord, se va putea trece şi la prelevare de organe.

”În momentul în care vor întruni criteriile de moarte cerebrală, echipa va contacta familia şi, dacă familia va accepta, se va trece la prelevare de organe”, a spus medicul.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Timiş, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2.00, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Aleea Studenţilor a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 29 de ani a fost agresat de patru persoane, cu vârste între 18 şi 22 de ani, în urma unui conflict spontan.

"Din primele informaţii reiese că tânărul de 29 ani l-a atins cu mâna pe unul dintre agresori, la ieşirea din local, astfel că între ei a izbucnit conflictul", a explicat Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală, iar trei dintre agresori au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore. Cel de-al patrulea agresor nu a fost prins iniţial de poliţişti.

Trei dintre agresori sunt din localitatea Orţişoara, judeţul Timiş, iar unul este din Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici