Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Un jucător la Powerball din California deţine singurul bilet câştigător vândut pentru premiul cel mare de 2,04 miliarde de dolari, a anunţat marţi site-ul jocului de loterie, citat de Reuters.

2088 afișări
Imaginea articolului Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Cel mai mare premiu la loterie din toate timpurile, de peste 2 miliarde de dolari, câştigat în SUA

Acesta pune capăt unei serii de 40 de extrageri fără câştigători şi care au făcut ca premiul să fie cel mai mare din toate timpurile.

Biletul câştigător a fost vândut în Altadena, California.

Şansele de a nimeri toate cele şase numere la extragere - 10, 33, 41, 47, 56 şi 10 - au fost de 1 la 292,2 milioane.

Precedentul record la Powerball a fost stabilit în 2016, când trei deţinători de bilete din California, Florida şi Tennessee au împărţit un premiu maxim de 1,59 miliarde de dolari.

Premiul de 2,04 miliarde de dolari reprezintă un record mondial pentru premiul cel mare la loto, potrivit mai multor rapoarte media citate de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici