VIDEO  Cel mai prost hoţ: a furat două telefoane mobile, dar nu s-a gândit cum va evada din magazin. Finalul i-a oferit o lecţie de viaţă

3374 afișări
Imaginea articolului Cel mai prost hoţ: a furat două telefoane mobile, dar nu s-a gândit cum va evada din magazin. Finalul i-a oferit o lecţie de viaţă

Cel mai prost hoţ din toate timpurile: a furat două telefoane mobile dintr-un magazin, fără să se gândească la evadare. Finalul este o adevărată lecţie

Proprietarul unui magazin din Dewsbury, West Yorkshire, a oferit ajutor unui posibil hoţ, după ce o încercare de a fura două telefoane mobile din magazin a eşuat, ca urmare a închiderii automate a uşii.

Afzal Adam, proprietarul micului magazin de telefoane mobile, a postat videoclipul incidentului în care este văzut un tânăr cu glugă încercând să iasă din magazin cu telefoanele.

În mod surprinzător, tânărul este lăsat să plece, după ce returnează mobilele sustrase, când proprietarul decide să descuie uşa. Negustorul i-a oferit apoi băiatului ajutor printr-o postare pe Twitter, invitându-l să revină, în cazul are nevoie.

„Vremurile sunt grele pentru mulţi dintre noi în acest moment, aşa că, dacă te străduieşti să pui mâncare pe masă, te rugăm să ne vizitezi în magazin, pentru a vedea cum te putem ajuta”, a scris Adam, adăugând un hadîth (consemnarea unei fapte sau vorbe a profetului Muhammad): „Fii milos cu alţii şi vei primi milă. Iartă-i pe alţii şi Allah te va ierta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici