Cele mai bănoase joburi part-time pe care le poţi găsi

Deşi posturile cu jumătate de normă au fost primele restructurate pe timp de criză, iar companiile cu probleme se concentrează pe angajaţii full time, se mai găsesc şi joburi din care se pot scoate bani frumoşi, pentru suplimentarea veniturilor, informează "Gândul".

174 afișări
Imaginea articolului Cele mai bănoase joburi part-time pe care le poţi găsi

Cele mai bănoase joburi part-time pe care le poţi găsi (Imagine: Gândul)

Spre exemplu, oferta salarială a unui part-time pentru web designer este de 2.000 de euro lunar. Pentru un post de consilier bancar, salariul oferit variază de la 250 la 500 de euro pe lună, dar atât poate câştiga şi un consilier de frumuseţe, iar un coordonator de franciză primeşte chiar şi 1.000 de euro lunar.

Citeşte mai multe despre cele mai profitabile joburi part-time pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici