Cele mai bune numere de loterie de ales în 2024. Cifrele care au adus cele mai mari averi din istorie

S-au stabilit cele mai bune numere de jucat la loterie, în România sau în altă parte a lumii.

7899 afișări
Imaginea articolului Cele mai bune numere de loterie de ales în 2024. Cifrele care au adus cele mai mari averi din istorie

Cele mai bune numere de loterie de ales în 2024

Oamenii vor să afle, dacă se poate înaintea tuturor, care sunt cele mai bune numere de loterie pentru a le juca, astfel încât să câştige marele jackpot. Doar că, dacă toată lumea ar putea prezice numerele de loterie, jocul nu ar exista. Cu toate acestea, există diferite moduri de a alege numere care ar putea funcţiona pentru strategia de loterie. S-au stabilit, pe baza statisticii, cele mai norocoase numele la loto în România.

Sunt unii jucători îşi creează proprii algoritmi de loterie în Excel. Sau acordă atenţie numerelor „calde” sau „reci” extrase la extragerile anterioare ale loteriei.

Dar, care sunt cele mai bune numere de jucat la fiecare loterie?  Nu toate loteriile vor avea aceleaşi numere predilecte. De exemplu, pot exista numere care apar frecvent în US Powerball, dar deloc în Mega Millions.

Din 2022, cel mai frecvent număr extras din extragerea Mega Millions este 22. Cele mai comune numere Powerball din SUA sunt 10, 42, 39, 28, 22, 23, 32, 16, 41 şi 26.

Cele mai bune numere de loterie pentru EuroMillions sunt 23, 19, 44, 50 şi 5 cu numerele Lucky Star 2 şi 8.

Sunt numerele 1, 3 şi 4 cu adevărat norocoase?

1, 3 şi 4, precum şi numerele care conţin aceste cifre, cum ar fi 13 sau 34, au fost considerate norocoase în 2023. Nu există nicio garanţie că aceste numere sunt, de fapt, norocoase. Aceste numere sunt considerate norocoase conform zodiei tigrului chinezesc. 2023 a fost anul tigrului, aşa că poate doriţi să încercaţi aceste numere dacă acesta este zodiacul dumneavoastră chinezesc.

Există multe loterii populare pe care le joacă oameni din toată lumea. Dacă jucaţi Mega Millions sau Australian Powerball, veţi dori să ştiţi care sunt numerele lor comune câştigătoare la loterie. 

Pe lângă faptul că fiecare loterie are un set de cele mai bune numere de luat în considerare, datele indică faptul că norocul arată diferit în diferite părţi ale lumii. Când comparaţi cele mai multe numere extrase de la unele dintre cele mai populare loterie din lume, se pot observa diferenţe puternice.

Cele mai norocoase numere, în funcţie de continente: America - 20, Europa - 20, 21, Marea Britanie - 23, Australia - 7, 11, Africa de Sud - 13, 46

De-a lungul istoriei, au existat mii de câştigători la loterie care au folosit o strategie de loterie pentru a câştiga sau pur şi simplu au selectat numere printr-un generator de numere aleatorii. Iată numerele alese de cei mai mari câştigători la loterie:

Anonymous Mega Millions: bilete de 1 miliard de dolari cu numerele câştigătoare 4, 26, 42, 50 şi 60, cu un număr Mega Ball de 24.
Manual Franco US Powerball: 768,4 milioane USD cu numerele câştigătoare 16, 20, 37,44 şi 62.
Mavis Wanczyk Statele Unite ale Americii Powerball: 758,7 milioane USD cu numerele câştigătoare 06-07-16-23-26, PB 04.
Adrian şi Gillian Bayford EuroMillions: 148 de milioane de lire sterline cu numerele câştigătoare 11, 17, 21, 48, 50 şi Lucky Stars 9 şi 10.

Jucătorii au diverse metode de a alege cele mai bune numere câştigătoare la loterie. Mulţi jucători economisesc timp folosind un generator de numere aleatorii pentru a-şi alege cele mai bune numere de loterie.

În plus, mulţi dintre câştigătorii de jackpot din lume raportează că au câştigat datorită unei serii de numere aleatorii. Există multe poveşti despre câştigători de loterie care pleacă cu premii uriaşe după ce au folosit opţiunea „Alegere rapidă” disponibilă pentru majoritatea loterielor. 

Numerele pe care jucătorii evită de obicei să le folosească sunt cele pe care le consideră nefericite. De exemplu, numărul 13 este considerat ghinionist. Ar trebui să evitaţi numerele care nu au fost extrase frecvent în ultimii şase ani, cum ar fi: 48, 21, 24, 15, 33, 13, 30, 6, 44.

Ar trebui să vă alăturaţi unui sindicat pentru a juca cele mai bune numere de loterie?

Cel mai bun mod de a vă creşte şansele de câştig este alăturarea la un grup/sindicat. Acest lucru se datorează faptului că veţi avea acces la mai multe combinaţii de numere, dar fără a plăti mai mulţi bani pentru bilete. Fiecare persoană alege un set de numere norocoase şi îşi plăteşte liniile, ceea ce vă oferă şanse mai mari de câştig.

Singurul dezavantaj al aderării la un sindicat este că fondul de premiere va fi împărţit între toţi jucătorii, în cazul unui câştig. Prin urmare, nu veţi primi întregul premiu jackpot. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici