Video Cele mai scăzute temperaturi din această toamnă, în Covasna

Cele mai scăzute temperaturi din această toamnă au fost înregistrate, joi dimineaţă, la Întorsura Buzăului şi în comuna Comandău, judeţul Covasna, respectiv minus 22 de grade Celsius.

2 afișări

Primarul comunei Comandău, Kocsis Bela, a declarat joi, că dimineaţa, 90 la sută dintre maşini nu au pornit din cauza frigului. Cu toate acestea, potrivit edilului, nu sunt probleme în ceea ce priveşte furnizarea energiei electrice, adăugând că apa din fântâni nu a îngheţat, deci localnicilor le este asigurată apa potabilă şi cantitatea necesară pentru animale.

Localitatea Comandău se află la o altitudine de 1.000-1.100 metri şi în comună trăiesc 1.100 locuitori în 390 gospodării.

Şi în alte zone ale judeţului Covasna temperaturile au scăzut considerabil în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Sfântu Gheorghe fiind, joi dimineaţă, minus 10-12 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din zonă s-a înregistrat în februarie 2005, la Întorsura Buzăului, de minus 36 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici