Centrală fotovoltaică la Cernica. Va reduce cu 90% costurile cu energia în clădirile CJ Ilfov

O centrală fotovoltaică urmează să fie construită la Cernica. Acesta ar urma să asigure energie pentru clădirile administrate de Consiliul Judeţean Ilfov şi va reduce consturile cu 90%.

382 afișări
Imaginea articolului Centrală fotovoltaică la Cernica. Va reduce cu 90% costurile cu energia în clădirile CJ Ilfov

Centrală fotovoltaică la Cernica. Va reduce cu 90% costurile cu energia în clădirile CJ Ilfov

Preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, a anunţat că, marţi, în şedinţa de consiliu, a fost aprobată construcţia unei centrale fotovoltaice la Cernica.

Aceasta ar urma să asigure energie pentru sediul CJ Ilfov, sediile DGASPC, Spitalul Judeţean Ilfov, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie şi Bălăceanca, unde costurile cu energia vor fi reduse cu 90%, potrivit preşedintelui CJ Ilfov.

„Ne dorim să construim centrala fotovoltaică pe bani din Fondul de Modernizare, de la Ministerul Energiei. Depunem proiectul în valoare de peste 14 milioane de lei imediat ce se deschide linia de finanţare, luna viitoare. După aprobare, vom demara şi procedurile pentru construcţia efectivă, care va dura un an”, a transmis Hubert Thuma.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici