Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide. Ce tip de vaccin va fi folosit

  • Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide.
  • De data aceasta va fi un punct de vaccinare permanent în care vor fi folosite doze Johnson & Johnson.
  • La ediţia precedentă, persoanele care s-au vaccinat la Obor au primit câte trei mici cu pâine şi muştar.
1672 afișări
Imaginea articolului Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide. Ce tip de vaccin va fi folosit

Centrul de vaccinare de la Piaţa Obor se redeschide. Ce tip de vaccin va fi folosit

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu a anunţat că vineri, la Piaţa Obor va fi redeschis centrul de vaccinare.

„Având în vedere cererea mare, schimbăm planul şi revenim mai devreme la Obor. Mâine deschidem aici un centru de vaccinare fix, care va rămâne cât aveţi nevoie. Doritori să fie, că doze avem destule”, a anunţat Mihaiu pe Facebook.

La Obor imunizarea se va face cu serul Johnson & Johnson chiar lângă grătarele cu mici.

„Avem Johnson & Johnson, avem corturi care să vă ferească de ploaie şi avem terasa cu mici aproape. Aşadar, începând de mâine, vă aşteptăm pe toţi cei care vă doriţi să vă vaccinaţi în cea mai mare piaţă din ţară, piaţa Obor. Simplu şi rapid, într-un mediu autentic românesc, unde oricum aveaţi drum dacă apreciaţi produsele variate şi proaspete”, a precizat Radu Mihaiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici