Cezar Preda şi soţia sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda şi soţia sa, alături de alte patru persoane care au fost intoxicate cu monoxid de carbon într-o vilă privată din Poiama Braşov, vor fi externaţi sâmbătă, în jurul orei 12.00, după ce au îngrijiri la Spitalul Judeţean Braşov şi sunt în în afara oricărui pericol.

199 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda şi soţia sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Cezar Preda şi soţia sa, intoxicaţi cu monoxid de carbon

Singura persoană care va rămâne internată este un bărbat care a ajuns sâmbătă dimineaţă, la Terapie Intensivă, în stare mai gravă, dar care la ora transmiterii acestei ştiri se simţea mai bine, starea sa fiind stabilă.

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, deputatul PDL Cezar Preda, a venit cu familia în Poiana Braşov, să petreacă sfârşitul de săptămână la vila unui unor de prieteni de familie. În noapte de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, ei au solicitat serviciul de urgenţă 112, după ce o fetiţă de trei ani a acuzat stări de rău. Rând pe rând şi celelelalte persoane, patru adulţi şi alţi doi copii, au acuzat stări de ameţeală şi rău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov, Luminiţa Niţu, toţi pacienţii sunt în afara oricărui pericol, iar şase dintre ei vor fi externaţi sâmbătă, la prânz. Referitor la bărbatul internat la ATI , medicii nu au putut estima în cât timp va putea acesta să plece acasă.

Primarul Braşovului George Scripcaru i-a vizitat pe colegul său de partid şi pe soţia acestuia la spital.

"A fost o situaţie de neplăcută. Bine că cei de la Ambulanţă au intervenit la timp. Din câte ştiu eu, şi una dintre asistente s-a simţit rău când a intrat în imobilul respectiv, deci vă daţi seama ce puternice erau emisiile de gaze.", a declarat corespondentului MEDIAFAX primarul George Scripcaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici