CFR Călători introduce două trenuri suplimentare din Capitală spre litoral pe 1 şi 2 mai

CFR Călători a anunţat că, având în vedere cererea mare, va introduce două trenuri suplimentare din Capitală spre litoral pe 1 şi 2 mai.

207 afișări
Imaginea articolului CFR Călători introduce două trenuri suplimentare din Capitală spre litoral pe 1 şi 2 mai

CFR Călători, Facebook

Având în vedere afluxul de călători care se înregistrează în continuare către şi dinspre litoralul Mării Negre, CFR Călători introduce două trenuri suplimentare pe 1 şi 2 mai.

În 1 mai pentru preluarea fluxului de călători dinspre litoral, va circula suplimentar trenul IR 12886 pe relaţia Constanţa (plecare 22:25) – Bucureşti Nord (sosire 01:05). În staţia Constanţa, trenul va primi vagoane de la Mangalia de la trenul R 8822.

În 2 mai va circula IR 12889 pe relaţia Bucureşti Nord (plecare 02:50) – Constanţa (sosire 05:34).

Compania recomandă călătorilor să îşi procure biletele de tren din timp şi online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
litoral,
1 mai,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici