CFR Călători se pregăteşte de Euro 2008

CFR Călători lansează o ofertă promoţională pentru biletele InterRail One Country valabile în Austria şi Elveţia, cu ocazia desfăşurării în luna iunie, în cele două ţări, a Campionatului European de Fotbal, a anunţat, joi, Ministerul Transporturilor.

1 afișare
Imaginea articolului CFR Călători se pregăteşte de Euro 2008

CFR Călători se pregăteşte de Euro 2008 (Sursa: Mediafax Foto)

Adulţii şi copiii pot cumpăra bilete atât la clasa întâi, cât şi la clasa a doua, iar tinerii doar pentru clasa a doua.

Tichetele sunt valabile trei, patru, şase sau opt zile pe lună.

Pentru adulţi, preţul pentru clasa întâi variază de la 255 euro la 404 euro, iar pentru clasa a doua între 189 de euro şi 299 de euro.

Pentru copii, preţurile pornesc de la 94,5 euro pentru un bilet de trei zile la clasa a doua şi ajung până la 202 euro pentru tichetul de opt zile la clasa întâi.

Tinerii până în 26 de ani vor achita 125 de euro pentru biletul de trei zile, 139 de euro pentru patru zile, 175 de euro pentru şase zile şi 194 de euro pentru biletul valabil opt zile.

Ofeta este valabilă pentru călătorii cu trenul pe tot teritoriul Austriei şi Elveţiei, în perioada 1 mai-31 iulie, biletele putând fi cumpărate între 1 martie şi 30 iunie.

Reprezentativa României va evolua în grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, alături de selecţionatele Olandei, Franţei şi Italiei, conform tragerii la sorţi de la Lucerna.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, în urma unei trageri la sorţi efectuată prin intermediul unui calculator, posesorii biletelor la meciurile pe care reprezentativa României le va disputa la Campionatul European 2008. 

În total, FRF a pus în vânzare prin intermediul site-ul http://www.biletefotbalonline.ro 10.724 de bilete de categoria a II-a şi a III-a la cele trei partide din faza grupelor, cu Franţa, Italia şi Olanda. În perioada 28 ianuarie - 7 februarie, pe site s-au înregistrat 17.150 de cereri pentru cele 10.724 de tichete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici