CFR Călători: Sistemul de rezervare a locurilor nu va funcţiona în 4 octombrie

CFR Călători anunţă că, în 4 octombrie, în intervalul orar 0.00 - 12.00, achiziţionarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă.

146 afișări
Imaginea articolului CFR Călători: Sistemul de rezervare a locurilor nu va funcţiona în 4 octombrie

CFR Călători: Sistemul de rezervare a locurilor nu va funcţiona în 4 octombrie

Măsura a fost luată pentru realizarea unor lucrări complexe de mentenanţă la echipamentele centrale ale Sistemului Naţional de Rezervare,

Potrivit compnaiei, emiterea legitimaţiilor de călătorie în intervalul orar 0.00 – 12.00, în data de 4 octombrie se va face la casele de bilete fără rezervarea locului, numai pentru ziua curentă, fără anticipaţie, prin sistemul online şi la automatele amplasate în staţii numai la trenurile fără regim de rezervare şi se va suspenda emiterea cardurilor „Tren Plus” în acest interval orar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici