Chiriaşii care vor cumpăra case ANL, obligaţi să nu vândă locuinţa timp de cinci ani

Casele închiriate tinerilor prin Agenţia Naţională de Locuinţe (ANL) vor putea fi vândute doar chiriaşilor al căror venit mediu pe membru de familie nu depăşeşte dublul salariului mediu brut pe economie şi care se obligă să nu vândă altor persoane locuinţa, timp de cinci ani de la data cumpărării.

32 afișări
Imaginea articolului Chiriaşii care vor cumpăra case ANL, obligaţi să nu vândă locuinţa timp de cinci ani

Chiriaşii care vor cumpăra case ANL, obligaţi să nu vândă locuinţa timp de cinci ani

Sumele obţinute prin vânzarea caselor ANL vor fi utilizate pentru construcţia altor locuinţe care să fie închriate tinerilor, conform unei hotărâri aprobate, miercuri, de Guvern.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor, Laszlo Borbely, a precizat că aceste condiţii de vânzare a locuinţelor au fost stabilite prin consultarea Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, care a finanţat construcţia unităţilor locative ANL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici