Chiriile la apartamente au scăzut cu 25-30%

Chiriile locuinţelor din Bucureşti au început să scadă în ultimele trei luni din 2008 după vârful din septembrie şi octombrie produs de venirea studenţilor în Capitală şi de tranzacţiile reduse de pe piaţa imobiliară care a determinat proprietarii să scoată apartamentele spre închiriere, potrivit agenţilor imobiliari citaţi de Ziarul Financiar.

27 afișări
Imaginea articolului Chiriile la apartamente au scăzut cu 25-30%

Chiriile la apartamente au scăzut cu 25-30%

"Faţă de perioada septembrie-octombrie, când chiriile cresc în mod tradiţional, preţurile au înregistrat o uşoară scădere, dar nesemnificativă. Nu se mişcă mai nimic în această perioadă. În special apartamentele mari, cu trei-patru camere, se inchiriază mai greu", a declarat Camelia Nedelcuta, coordonator al agenţiei imobiliare Housexpert Consulting, cu afaceri de peste 200.000 de lei în 2007, care se concentrează pe zona sectorului 5 al Capitalei.

Citeşte mai multe despre chiriile la apartamente pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici