Chirurg condamnat la plata a 500.000 de euro pentru malpraxis

Medicul Traian Romeo Ursu, de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Capitală, a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri materiale, din cauza unei intervenţii chirurgicale greşite, informează Adevărul.

58 afișări
Imaginea articolului Chirurg condamnat la plata a 500.000 de euro pentru malpraxis

Chirurg condamnat la plata a 500.000 de euro pentru malpraxis (Imagine: Iulius Cezar/Adevărul)

Tentativa medicului de montare a unei proteze discale pentru hernie de disc nu a reuşit, rezultatul intervenţiei fiind un handicap locomotor pentru pacientul Dan Dragomir. Medicul a fost condamnat, în urma plângerii pacientului, la închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri în valoare de 500.000 de euro.

Citeşte mai multe despre cazul medicului Traian Romeo Ursu pe www.adevarul.ro.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici