Chirurg din Gorj, acuzat că primea şpagă whisky şi cafea, trimis în judecată

  • Un medic chirurg din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Gorj, aflat în arest la domiciliu pentru luare de mită în formă continuată, a fost trimis în judecată.
  • Medicul primea între 200 şi 2.000 de lei, dar şi sticle de whisky şi cafea.
937 afișări
Imaginea articolului Chirurg din Gorj, acuzat că primea şpagă whisky şi cafea, trimis în judecată

Chirurg din Gorj, acuzat că primea şpagă whisky şi cafea, trimis în judecată

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, medicul chirurg este acuzat de 19 fapte de luare de mită, din care două în formă continuată. Medicul ar fi luat mai multe sume de bani şi bunuri, în legătură cu îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Procurorii au date că medicul lua mită între 200 şi 2.000 de lei, dar şi sticle de whisky sau cafea. Din datele aflate la dosar, în urma celor 19 fapte, chirurgul ar fi luat mită 17.200 de lei şi 100 de euro.

La domiciliul medicului şi la cabinetul medicului au fost găsite peste 52.000 de lei, peste 3.400 de euro, 300 de dolari, 630 de lire sterline şi 100 de franci elveţieni, precum şi sticle de whisky, pachete de cafea şi ţigări, care au fost confiscate.

Chirurgul a fost reţinut, apoi a stat în arest preventiv până în data de 7 septembrie, dată de la care a fost plasat în arest la domiciliu. Dosarul medicului a fost trimis, vineri, în judecată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
chirurg,
spital,
mită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici