Ciclonul Seroja face ravagii

  • Ciclonul tropical Seroja a provocat distrugeri în două oraşe din Vestul Australiei
  • Forţa ciclonului de categoria 3 a fost de 170 km/oră
  • Ciclonul Seroja a lovit şi în Indonezia
1083 afișări
Imaginea articolului Ciclonul Seroja face ravagii

Ciclonul Seroja face ravagii

E cod roşu în Australia după ce ciclonul tropical Seroja a lovit nord-vestul ţării. Două oraşe au fost afectate.
 
Rafalele puternice de vânt, care au ajuns până la 170 km pe oră, au distrus casele şi liniile electrice. Nu s-au înregistrat victime, potrivit primelor rapoarte. Ciclonul Seroja a lovit şi în Indonezia, acolo unde 174 de oameni şi-au pierdut viaţa, iar alte 48 sunt date dispărute.
 
„Am primit în această dimineaţă rapoarte despre daune din Carnarvon unde au fost distrugeri aproape totale până la Kalbarry”, a afirmat Darren Klemm, comisar pentru Incendii şi Situaţii de Urgenţă.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici