Cinci Loganuri echipate cu radarele Stealth s-au ciocnit între ele pe autostradă

Poliţiştii de la Circulaţie au căzut victime propriei strategii de folosire a radarelor invizibile. Nu mai puţin de cinci Super Loganuri noi-nouţe echipate cu radarele Stealth au intrat în coliziune pe Autostrada Bucureşti-Piteşti în timp ce se îndreptau spre Maramureş, informează cotidianul Gândul.

154 afișări
Imaginea articolului Cinci Loganuri echipate cu radarele Stealth s-au ciocnit între ele pe autostradă

Cinci Loganuri echipate cu radarele Stealth s-au ciocnit între ele pe autostradă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Bilanţul a fost următorul: 5 maşini avariate, dintre care 3 suficient de serios încât să nu mai poată continua drumul spre Maramureş şi amendă plus câte două puncte de penalizare pentru doi dintre vitezomanii în uniformă.

Citeşte mai multe despre ghinionul poliţiştilor, victime ale propriilor radare invizibile pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici