Cinci membri ai unei grupări specializate în furturi din bancomate, prinşi de Poliţie în sectorul 4

Cinci membri ai unei grupări specializate în furturi din bancomate cu ajutorul unor dispozitive artizanale au fost prinşi de poliţişti, vineri dimineaţă, în sectorul 4 şi duşi pentru audieri la Secţia 16, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

265 afișări
Imaginea articolului Cinci membri ai unei grupări specializate în furturi din bancomate, prinşi de Poliţie în sectorul 4

Cinci membri ai unei grupări specializate în furturi din bancomate, prinşi de Poliţie în sectorul 4 (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Doi dintre ei au fost ridicaţi imediat după ce au scos bani dintr-un ATM aflat pe Şoseaua Giurgiului, potrivit surselor citate.

Ceilalţi trei membri ai grupării infracţionale au fost prinşi pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, în timp ce căutau bancomate fără supraveghere. În maşina acestora, poliţiştii au găsit dispozitive artizanale folosite pentru scoaterea banilor din ATM-uri, au precizat aceleaşi surse.

Potrivit poliţiştilor, membrii grupării erau de mai multă vreme în atenţia oamenilor legii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici