Cinci persoane cu comportament suspect, oprite de Poliţia Locală în Centrul Vechi

Cinci persoane cu un comportament suspect au fost oprite, marţi seara, în Centrul Vechi din Capitală, iar în maşina acestora s-au găsit săbii, cuţite, box şi bâte.

362 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane cu comportament suspect, oprite de Poliţia Locală în Centrul Vechi

Cinci persoane cu comportament suspect, oprite de Poliţia Locală în Centrul Vechi

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, aflată în patrulare în Centrul Vechi, a identificat, marţi, în jurul orei 18.00, un grup de 5 persoane cu comportament suspect la b-dul I. C. Brătianu nr. 44.

După legitimare, poliţiştii locali au descoperit plicuri autosigilante, unul conţinând o substanţă suspectă, un cântar şi un iPhone 13 Pro învelit în folie de staniol, posibil furat.

A fost solicitată intervenţia agenţilor de poliţie din Centrul Vechi, care au găsit în portbagajul autovehiculului obiecte contondente, între care săbii, cuţite, box şi bâte.

Cele cinci persoane au fost predate poliţiei pentru investigaţii ulterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici