Cinci persoane, între care un copil, blocate într-un lift din Zalău

Cinci persoane, între care un copil, au rămas blocate, joi seara, într-un lift din Zalău, judeţul Sălaj. Nu au fost înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

105 afișări
Imaginea articolului Cinci persoane, între care un copil, blocate într-un lift din Zalău

Cinci persoane, între care un copil, blocate într-un lift din Zalău

Potrivit ISU Sălaj, liftul a rămas blocat între parter şi primul etaj al unui bloc, pompierii acţionând pentru salvarea celor cinci persoane blocate.

„Cinci persoane au rămas blocate într-un lift în Zalău. Liftul este blocat între etajul unu şi parter. În lift sunt blocate cinci persoane, între care patru adulţi şi un copil”, a transmis ISU Sălaj.

Pompierii au reuşit să deblocheze uşa liftului şi să scoată persoanele blocate.

La ora transmiterii acestei ştiri, persoanele care au rămas blocate în lift sunt evaluate din punct de vedere medical.

Taguri:
blocare,
lift,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici