Video Cinci traficanţi care vindeau în Capitală cocaină adusă din Belgia şi Olanda au fost trimişi în judecată - VIDEO

Cinci traficanţi de droguri care au adus cocaină şi comprimate ecstasy din Belgia şi Olanda şi le-au vândut în Bucureşti au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală.

656 afișări

Cei cinci membri ai unei grupări de criminalitate organizată, specializată în traficul internaţional de droguri de mare risc, sunt acuzaţi că au adus în România importante cantităţi de cocaină şi comprimate ecstasy, provenind din Belgia şi Olanda, pentru a le vinde în Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă de miercuri al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

În 13 iunie cei cinci au fost prinşi în flagrant delict în timp ce vindeau aproximativ 600 de grame de cocaină, în schimbul sumei de 36.000 euro, drogurile provenind din Belgia.

Activitatea infracţională a membrilor grupării a continuat, în 20 iunie fiind prinşi cu aproximativ 2.800 de comprimate de ecstasy destinate comercializării, valoarea drogurilor fiind de 30.000 de euro.

Procurorii DIICOT au trimis cauza pentru soluţionare Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici