Cine are restanţe la stat poate fi executat silit!

Dacă aveţi o firmă, oricât de mică ar fi ea, sau desfăşuraţi activităţi independente mai aveţi destul de puţin timp ca să vă pregătiţi toate declaraţiile pentru a dovedi autorităţilor statului că v-aţi achitat contribuţiile pentru concedii şi indemnizaţiile de asigurari sociale de sănătate în perioada 2006-2010. Dacă însă aveţi datorii, pregătiţi-vă să fiţi executat silit, vă avertizează consultanţii!

35 afișări
Imaginea articolului Cine are restanţe la stat poate fi executat silit!

Cine are restanţe la stat poate fi executat silit! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Gabriel Biris a avertizat că în unele cazuri ar putea fi vorba chiar şi de prescrieri ale datoriilor şi de aceea trebuia făcut un efort cât mai rapid.

"Există cazuri în care nu s-au plătit niciun fel de contribuţii la sănătate timp de ani de zile, chiar dacă acestea erau obligatorii, iar contribuabilii în cauză nu au păţit absolut nimic", a punctat fondatorul Biris Goran.

Citeşte mai multe despre restanţele pentru care poţi fi executat silit pe www.incont.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici