Cine era Ioan Crişan, omul de afaceri care a murit după ce maşina sa a explodat în Arad

  • O explozie urmată de un incendiu şi soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, sâmbătă dimineaţă.
  • Potrivit autorităţilor locale, bărbatul care a decedat este Ioan Crişan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.
  • Maşina bărbatului în vârstă de 66 de ani a explodat în momentul în care acesta a pornit motorul, spun surse.
9821 afișări
Imaginea articolului Cine era Ioan Crişan, omul de afaceri care a murit după ce maşina sa a explodat în Arad

Bărbatul în vârstă de 66 ani, era patronul firmei piscicole Crimatex. Ioan Crişan era printre singurii deţinători ai unei crescătorii de somn african din Europa de Est, potrivit ZF.

Înainte de a-şi transforma pasiunea pentru pescuit în afacerea proprie, Ioan Crişan a lucrat 25 de ani ca electronist la Aeroport.

Maşina sa a explodat, sâmbătă dimineaţă, imediat după ce acesta s-a urcat la volan şi a pornit motorul. Surse spun că s-au găsit urme de explozibil pe bancheta din spate şi ar fi vorba despre un dispozitiv acţionat de la distanţă.

CITEŞTE AICI FOTO/VIDEO Un om de afaceri a murit după ce maşina sa a explodat într-o parcare din Arad. UPDATE: SRI participa la ancheta

Potrivit unor declaraţii ale SRI, „împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetari demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist”.

ISU Arad anunţă că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici