Ciocnire violentă între două maşini. Patru persoane, între care şi un copil, au fost rănite

  • Patru persoane au fost rănite după un accident produs, duminică, între două maşini, în localitatea Sângeorgiu de Pădure, judeţul Mureş.
  • Printre persoanele rănite se află şi un copil.
  • Într-un alt accident tot din judeţul Mureş au fost răniţi doi tineri de 24 şi 25 de ani.
153 afișări
Imaginea articolului Ciocnire violentă între două maşini. Patru persoane, între care şi un copil, au fost rănite

Două maşini s-au ciocnit violent în Sângeorgiu de Pădure. În urma impactului, trei bărbaţi şi un copil de 12 ani au fost răniţi.

Cei patru au ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, conform Poliţiei Mureş.

Tot duminică, tot în judeţul Mureş, pe Drumul Judeţean 130 A, la ieşirea din Miercurea Nirajului, a avut loc un alt accident între un autoturism şi o motocicletă. În urma acestui accident doi tineri, o femeie şi un bărbat de 24 şi 25 de ani, au fost răniţi, ajungând la spital. Nici în acest caz şoferii nu au băut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici