Liderul PSD spune că schimbarea lui Raed Arafat ar fi una dintre cele mai mari greşeli ale Guvernului Orban

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că schimbarea lui Raed Arafat de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă este una dintre cele mai mari greşeli pe care le-ar putea face Guvernul Orban.

809 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD spune că schimbarea lui Raed Arafat ar fi una dintre cele mai mari greşeli ale Guvernului Orban

Ciolacu, despre schimbarea lui Raed Arafat: Una dintre cele mai mari greşeli ale Guvernului

„Este cred că una dintre cele mai mari greşeli pe care actualul Guvern ar putea să o facă. Sunt oameni care nu au agendă publică, au agendă persoanala şi cred că acest lucru se ascunde în shcimbarea domnului Arafat. Domnul Arafat este unul dintre oamenii care au demonstrat şi au realizat multe lucruri. Când nu munceşti şi nu faci nimic nu greşeşti niciodată”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1, întrebat despre schimbarea lui Arafat de la DSU,

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, spune că nu va demisiona din funcţie, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, mai ales după apariţia filmului privind prima intervenţie la Colectiv: „Să mă demită dacă vor”, spune Arafat, care admite că ar putea părăsi România.

Întrebat dacă există un interes pentru distrugerea sistemului de urgenţă, şeful DSU a răspuns afirmativ, spunând că este vorba de interese interne, dar şi externe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arafat,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici