Cioroianu către Costică Argint: "Să traiască domnu' Argint"

Postul Realitatea Tv a difuzat sâmbătă imagini în care apar discutând Costică Argint şi ministrul de Externe, miercuri, la Roma, cei doi îmbrăţişându-se, iar Adrian Cioroianu spunând "Să trăiască domnu' Argint".

3 afișări
Imaginea articolului Cioroianu către Costică Argint: "Să traiască domnu' Argint"

Cioroianu către Costică Argint: "Să traiască domnu' Argint"

Imaginile sunt surprinse după întâlnirea delegaţiei conduse de premierul Tăriceanu cu reprezentanţii comunităţilor româneşti din Italia. În prim-plan apare primul-ministru, iar în spatele său Costică Argint care spune: "Să-l salut pe domnul ministru". În cadru apare la scurt timp şi ministrul Cioroianu care spune: "Să trăiască domnu' Argint".

Apoi, Cioroianu şi Argint se îmbrăţişează şi discută câteva minute.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a fost, miercuri, la Roma pentru a discuta cu omologul său italian Romano Prodi şi membrii comunităţii româneşti despre situaţia cetăţenilor români aflaţi pe teritoriul Italiei, precum şi despre măsurile adoptate, luni, de Guvernul de la Bucureşti pentru gestionarea problemelor acestora.

Delegaţia condusă de Tăriceanu a avut o întâlnire cu reprezentanţii românilor din Italia, la care au participat şi lideri ai cetăţenilor români de etnie romă aflaţi în această ţară.

După întâlnirea de la Roma, premierul Tăriceanu l-a felicitat pentru modul în care a vorbit.

"Vă felicit pentru modul în care aţi vorbit. Foarte concis, foarte coerent şi v-am urmărit cu mare plăcere", i-a spus Tăriceanu lui Costică Argint.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici