Circulaţia în Pasajul Bucur Obor, închisă pe un sens, sâmbătă

Circulaţia rutieră în Pasajul Bucur Obor, pe sensul dinspre Bulevardul Ferdinand spre strada Lizeanu, va fi închisă, sâmbătă, între orele 7.00 şi 24.00, din cauza unor lucrări de asfaltare a carosabilului, informează Poliţia Capitalei.

148 afișări
Imaginea articolului Circulaţia în Pasajul Bucur Obor, închisă pe un sens, sâmbătă

Circulaţia în Pasajul Bucur Obor, închisă pe un sens, sâmbătă, pentru lucrări de asfaltare (Imagine: Mediafax Foto)

Şoferii pot folosi breteaua care traversează intersecţia, pe deasupra pasajului, precizează Poliţia Capitalei într-un comunicat de vineri.

Staţia de metrou Obor este închisă din 22 martie şi până în 25 mai, pentru continuarea lucrărilor la Pasajul Obor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici