Circulaţia pe Autostrada Soarelui va fi închisă pe un sens, joi noaptea, între orele 00:00 şi 03:00

Circulaţia autovehiculelor pe Autostrada Soarelui va fi închisă joi, pe sensul Bucureşti-Cernavodă, între orele 00:00 şi 03:00, pentru montarea panourilor de informare cu mesaje variabile, a anunţat miercuri Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

254 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Autostrada Soarelui va fi închisă pe un sens, joi noaptea, între orele 00:00 şi 03:00

Circulaţia pe Autostrada Soarelui va fi închisă pe un sens, joi noaptea, între orele 00:00 şi 03:00 (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Astfel, circulaţia va fi închisă între ora 00:00 şi 1:00 pe prima cale de rulare, aferentă sensului Bucureşti-Cernavodă la kilometrul 104+230, iar între orele 02:00 şi 03:00 la kilometrul 104+830.

"Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate cu ajutorul indicatoarelor rutiere şi al piloţilor de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici