Circulaţia pe Transfăgărăşan se redeschide abia din iulie. ATENŢIE la urşi, avertismentul administratorului drumului

Duminică 1 iulie, ora 11:00 se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), pentru toate categoriile de autovehicule, arată un comunicat transmis sâmbătă de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

4225 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Transfăgărăşan se redeschide abia din iulie. ATENŢIE la urşi, avertismentul administratorului drumului

Circulaţia pe Transfăgărăşan se redeschide abia din iulie. ATENŢIE la urşi, avertismentul administratorului drumului

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea”, anunţă compania.

CNAIR avertizează participanţii care tranzitează acest sector de drum, că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuieşte să nu se apropie de animale şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

Vineri, CNAIR a anunţat că fenomenele meteorlogice necorespunzătoare şi „avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie care anunţă cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judeţe, printre care şi judeţul Sibiu pe raza căruia este DN 7C, CNAIR a decis, pentru siguranţa participanţilor la trafic, că circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule”.

„Subliniem că fenomenele meteorologice manifestate prin instabilitate atmosferică şi ploi abundente reprezintă un real pericol pentru partcipanţii la trafic, mai ales la mare altitudine, cum este cazul Transfăgărăşanului”, preciza vineri sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici