Circulaţia rutieră pe DN7 A a fost reluată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe DN7 A, arteră care face legătura între Vâlcea şi Petroşani, a fost reluată pe ambele sensuri, duminică seară, după ce angajaţii Administraţiei Naţionale a Drumurilor (AND), Districtul Vâlcea, au reuşit să degajeze carosabilul de grămezile de aluviuni, pietre şi lemne.

3 afișări
Imaginea articolului Circulaţia rutieră pe DN7 A a fost reluată pe ambele sensuri

Circulaţia rutieră pe DN7 A a fost reluată pe ambele sensuri

DN 7A a fost blocat de viiturile care au venit de pe versanţi, între kilometrii 20 şi 33, în seara de 10 august, în urma unei ploi torenţiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Duminică, la orele 18.00, am terminat de degajat carosabilul pe ambele sensuri, între kilometrii 32-33, şi s-a reluat traficul pe ambele benzi. Acum se circulă normal. Noi mai avem de lucru în zonă încă o săptămână. Avem de desfundat toate podeţele de pe marginea drumului", a declarat, luni, directorul AND, Districtul Vâlcea, Eugen Mănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici