Circulaţia tramvaielor, blocată în zona Ghencea în urma unui accident

Circulaţia tramvaielor este blocată, marţi dimineaţă, în zona Ghencea din Capitală, în urma unui accident rutier provocat de şoferul unui autoturism care a intrat cu maşina într-un stâlp.

66 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor, blocată în zona Ghencea în urma unui accident

Circulaţia tramvaielor, blocată în zona Ghencea în urma unui accident (Imagine: Catalin Lutu/Arhiva Mediafax Foto)

Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că accidentul a avut loc în jurul orei 8.00, pe Calea Ghencea.

Potrivit sursei citate, un autoturism Opel a accidentat un autovehicul Renault, care a fost proiectat într-un stâlp de iluminat, ce susţinea şi un cablu de tramvai, care s-a lăsat mult în jos.

Astfel, tramvaiele nu au putut circula o bună perioadă de timp în zona respectivă. Potrivit reprezentanţilor RATB, blocajul s-a produs pe linia de tramvai 47, iar autobuzele care circulă în zonă au fost suplimentate pentru preluarea călătorilor.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale RATB şi Electrica, defecţiunea fiind aproape remediată la ora transmiterii acestei ştiri.

Totodată, câteva tramvaie au început să circule pe Calea Ghencea.

Ioana Stancu a adăugat că trei persoane au fost rănite în urma accidentului rutier, acestea aflându-se în autoturismul Renalult la momentul impactului. Victimele - şoferul şi doi pasageri - au fost duse la Spitalul Municipal din Capitală.

De la ora 9.00 se circulă prin pilotare, tramvaiele sunt asistate de echipele RATB

Linia de autobuze 385 a fost suplimentată pentru preluarea fluxului de călători din Ghencea din Capitală, unde circulaţia tramvaielor a fost blocată în urma unui accident rutier, iar de la ora 9.00, se circulă prin pilotare, tramvaiele fiind asistate de echipele RATB.

Brânduşa Raeceanu, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), a declarat, marţi dimineaţă, că linia de autobuze 385 a fost suplimentată pentru a prelua călători. De altfel, Raeceanu a precizat că autobuzul 385 circulă pe acelaşi traseu ca şi tramvaiul 47, astfel că nu au fost probleme cu preluarea călătorilor.

Purtătorul de cuvânt al RATB a adăugat că de la ora 9.00, se circulă prin pilotare, tramvaiele fiind asistate de echipele RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici