Circulaţia va fi mai sigură pe Transfăgărăşan din vară

Drumarii din Braşov anunţă că turiştii vor putea circula în mai multă siguranţă, începând din acestă vară, pe Transfăgărăşan.

2034 afișări
Imaginea articolului Circulaţia va fi mai sigură pe Transfăgărăşan din vară

Circulaţia va fi mai sigură pe Transfăgărăşan din vară

După ani de zile în care căderile de stânci au cauzat probleme pentru siguranţa circulaţiei, DRDP Braşov a contractat lucrări ample de securizare a versanţilor stâncoşi.

„Vom monta plase de protecţie şi bariere dinamice pe 3 dintre cele mai expuse zone dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac pentru a stopa astfel căderile de pietre pe carosabil. Sperăm că în acest fel vom face mai plăcută călătoria celor care vor vizita în viitor Transfăgărăşanul”, transmite DRDP Braşov.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici