Circulaţia vehiculelor grele, interzisă de marţi, pe drumurile naţionale, între orele 10:00-20:00

Circulaţia pe drumurile naţionale din judeţele afectate de caniculă a autovehiculelor cu masa mai mare de 7 tone va fi interzisă începând de marţi, în intervalul orar 10:00 - 20:00, din cauza temperaturilor ridicate prognozate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

1 afișare
Imaginea articolului Circulaţia vehiculelor grele, interzisă de marţi, pe drumurile naţionale, între orele 10:00-20:00

Circulaţia vehiculelor grele, interzisă de marţi, pe drumurile naţionale, între orele 10:00-20:00

Interdicţia va fi valabilă până la ridicarea avertizărilor prin cod galben sau portocaliu, a anunţat, luni, Septimiu Buzaşu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, la videoconferinţa Guvernului cu prefecţii.

El a arătat totodată că circulaţia trenurilor va fi întârziată, din cauza măsurilor suplimentare de siguranţă şi supraveghere care trebuie aplicate în cazul liniilor de cale ferată în perioadă de caniculă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici